Fyn Rundt

FYN RUNDT
Regn regn regn men senere blev det bedre. Plat læns til Fyenshoved og halvvind til Flyvesandet, så blev det vindstille og tørvejr og jeg skiftede alt mit tøj, for når man ikke bruger hætten på sin jakke løber alt vandet jo lige ned ved halsen, FLOT Jacob. Da der igen kom vind, kom den fra vest og senere i sydvest, så fra Æbelø, igennem Lillebælt og ned til Lyø var der kryds. I lillebælt var der modstrøn, men til gengæld døede vinden til 2-3 sm. Ved Sønderhjørne satte vi spiler ind til under broen ved Svendborg, ved Thurø rev satte vi den igen og sejlede 10 knob over grunden op til Storebæltsbroen, resten af vejen var der slæk på og vi var i mål kl.ca13.30. Vi vandt sikkert vores løb, med 1 time ned til nr. 2  Alt i alt en god og hurtig tur rundt om Fyn.

Ninka

Molich 10M

FYN CUP
Glæden og spændingen var stor, da jeg troede, at jeg skulle sejle rundt om Fyn i denne lille Odder 22. Det er en one off, tegnet og bygget af bådebygger Poul Oddersborg. Men sejladsen  blev jo aflyst, så den tur må jeg have tilgode. P.s. Der VAR meget vind 🙂

Fyn cup

Big Boat Challenge

I pinsen sejlede jeg Big Boat Challenge i denne First 40.7 fra Kerteminde med den gule spiler. Min plads ombord var, at trække genua skødet hjem samt styrbord gaj 🙂 Det var meget sjovt at prøve, at være med ombord på så stor en båd, der skal teamworket/boathandling bare fungere ellers er det en pestilens at sejle en så stor båd med så tungt grej, men når det fungerer er det bare fedt.
Stævnet var et letvindsstævne, og med 3 knobs nordgående strøm i Storebælt var det meget udfordrende at lægge taktikken. Med en tyvstart og et resultat lige under midten var det ikke i den weekend vi blev verdensmestre, men vi var et super godt mandskab og der var en god stemning om bord.

First 40.7 Vild Luksus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *