12. Tirsdagssejlads

Endelig kom sæsonen igang igen. Perfekte forhold 6-12 sm fra vest, 3 opkryds op til G mærket og 2 lænseben ud til C mærket. Starte og første opkryds gik fint, vi runder 1. mærke som båd nr. 2 efter Solingen. Hurtig op med spileren, og så begynde vinden at øge, da vi endelig vil bomme, ryger spileren mellem forstag og mast og båden skærer op, resten af sejladsen bliver sejlet uden spiler. Samtidig med vores bomning, bommede Solingen også, men ups, skipper røg i havet og de måtte tilbage efter ham. 2. opkryds halsede vi en del efter dem der sejlede forbi da vi fægtede med spileren. 2. lænser, bare den lige vej til mærket. Sidste opkryds sejler vi til venstre “fordi, da ved jeg at den oftest er god” og dem der var foran os sejlede ud på højre side, gevinsten udeblev heller ikke, vi tog 2 både på krydset og vandt dermed både vores løb og overalt. Dejligt endelig at være igang igen.

Billedet er fra Norge og er der, hvor der skal sejles Nordisk Mesterskab for Expresser. Vi var på sommerferie “ikke i båd” lige i nærheden. Utroligt smukt, og flot farvand at sejl i.

Fjerholmen i Norge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *