Udfordrende sæsonstart

Så er vi kommet godt i gang med tirsdagssejladserne i Kerteminde. Den svage vind der har præget sejladserne, og vores nye mål, som siger, at vi i svag vind skal sejle 78 sek. fra en H-båd per sømil, har gjort at vi har fået store klø i de fleste sejladser af H-båden Tjaldur.
Vi sejler faktisk ganske fornuftigt, og H-båden har kun sejlet fra os i en sejlads på sejltiden, men vi kan bare ikke nå at sejle vores mål hjem. Men jegten er gået ind, så vi må bare finde lidt mere fart, og slå lidt bedre på banen, så skal det nok blive vores tur til, at vinde igen 🙂

Velkommen til Michael som har købt Express der fremover kommer til at ligge i Kerteminde. Håber han får lyst til at komme ud og sejle race.

Jacob-Lone-Michael-Henrik

Jacob-Lone-Michael-Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *