DM / Nordisk mesterskab Nyborg

I weekenden d.30.-31. august sejlede vi DM / Nordisk mesterskab i Nyborg.
Den flinke havnefoged i Nyborg havde gjort det muligt, at Kræs kunne ligge i Nyborg et par uger inden stævnet. Så vi deltog i de lokale tirsdagssejladser og havde et par træningssejladser med de lokale Expresser i Nyborg. Onsdag inden stævnet var Kræs på land for at blive vasket og vandslebet i bunden, og så nåede jeg også lige at få monteret en ny skødeskinne til fokken.

.1. dagen bød på 3 sejladser i perfekt vejr med ca.5 ms. Konkurrencen var meget tæt og vi syntes nok, at det var lidt svært at finde op af banen, men det var en super intens dag.
2. dagen bød på 4 sejladser i 8-10 ms, østlig vind, og dermed krabbe søer. Det kunne godt mærkes på fysikken, så da vi lå nr. 14 efter 1. opkryds i den sidste sejlades blev vi enige op at trække os fra sejladsen, for at sejle båden til Kerteminde, dermed kunne vi slippe for transportsejlads om søndagen.

Vi blev nr.14 ud af 23, lidt dårligere end målsætningen, men men, vi blev mange erfaringer rigere. Nyborg Sejlforening havde præsteret et perfekt stævne, og så er det jo aller kedeligt at være sammen med en hel flok gale jyder, i en hel weekend.
Tak også til supergasterne Lone Terp – Per Madsen og Lars Tjørnvig.

Sæsonen er desværre slut for Kræs, for vi har ingen sejl, de sejler nu i Kiel. Så nu regner jeg med, at Kræs kommer tidlig på land i år, mere om det på et senere tidspunkt.
9587887403_06d2da069e_b

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *