Vinter sysler

Så er det sidste på to-do-liste færdig. Vinteren er gået med, at shine båden lidt op. Utroligt, hvor fint resultatet blev, af lakarbejder. Skibslak fra Bauhaus, lidt slibning og to gange lak, og det hele skinner som næsten nyt.
Spilerstagen blev splejset med 4mm Dynema One og taklet med 0,5mm sort taklegarn.
Barberhalene er 6mm Gleistein TyperTwin, som jeg har afstrømpet og splejset en Tylaska ring i den tynde ende. Glæder mig til, at få det afprøvet når Kræs kommer i vandet. Vægtbesparelsen, i forhold til de kuglelejeblokke de erstatter er rimelig stor.

Splejse arbejde på den nye spilerstage er færdig.

Splejse arbejde på den nye spilerstage er færdig.

Nylakeret pantry

Nylakeret pantry

Nye barberhal

Nye barberhal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *